Коли я кондитерствовала, то шоколадну пасту готувала досить часто. Крім усвідомлення того, що це натурально + исходники ти використовуєш більш високої якості, домашня шоколадна паста — це ще й смачніше. Якраз завдяки исходникам вона насичена за смаком, дозування-повні, а не як це буває «як змінити рецептуру, щоб заощадити?»Сьогодні пропоную приготувати дуже просту, доступну і пару хвилин пасту… солодкий майонез-саме так прийшла до мене думка зробити цю пасту. У нас найкраща шоколадная паста оптом. Штука в тому, що я часто вдома готую цей соус, люблю його варіації: спеції, додаткові продукти… і в цьому ракурсі сама ідея масляної емульсії — це крута основа для експериментів, а тому навіщо обходити солодку половину соусів, якщо можна їх… не обходити? Масляна емульсія хороша тим, що жир — прекрасний провідник смаків і ароматів. Більш, того, якщо говорити конкретно про шоколадну пасту, то какао можна «активізувати» або за допомогою температури (чи то пак какао ми варимо), або за допомогою жиру. Останній-це якраз сьогоднішня історія. Але думаючи про шоколадний варіант, я, природно, подумала і про компаньйона для нього — про варіант ванільний. Погодьтеся, хтось любить чорний шоколад, хтось-білий, а хтось молочний. Так ось вся моя лінійка дозволить вам отримати ідеальну домашню шоколадну пасту. Ідеальну саме для вас!
Шоколадная паста
Закладка Постоянная ссылка.